Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 873 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 725

aktiivset tööampsajat

2 879 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Saateauto juht jalgrattamatkale

Otsime saateauto juhti 3-päevasele jalgrattamatkale

Saateauto juhil on 2 väga olulist põhilist vastutust:
1.Saateauto juhtimine - see on kõige tähtsam roll. Kuna me liigume punktist A punkti B siis meie ratturitel on oluline et ka nende riided ja muud asjad jõuaksid õhtul kenasti järgmisesse ööbimispuntki. Kogu varustus sõidab saatebussis ja sellega sõitmine ongi kõige olulisem ülessanne.

2.Toidu/joogipeatuste korraldamine. Iga päev on marsruudil 2-3 kokku lepitud peatust, kuhu saateauto juht peaks kõige esimesena kohale jõudma ning viimasena lahkuma. Kui näljased ja väsinud ratturid peatusesse jõuavad, siis neil on väga hea meel kui snäkid ja joogid on bussist kenasti välja tõstetud.

Lisaks sellele võib oodata, et alati ei lähe kõik täpselt plaanikohaselt. Selle tõttu peab saateauto juht olema valmis liikuma trassil ka väljaspool kokkulepitud graafikut ja sõitma grupi juurde kui miski ootamatu tehniline v muu insident on toimunud. On juhtunud, et rattaid on katki läinud ja rattur peab poole reisi pealt bussi tulema. On juhtunud kukkumisi, kus on olnud vaja bussist esmaabi vahendeid.

Lisaks B-kategooria autojuhilubade olemasolule tuleks kandidaadil kindlasti kasuks hea suhtlemisoskus ja vähemalt keskmine füüsiline vorm. Noh vaja toidukaste bussist välja tõsta ja klapplauad kokku panna jne.

Me stardime tavaliselt hommikul 9.00 ajal ning sihtkohta jõuame ca.16/17 õhtul. Selle aja sisustame autojuhil kenasti ära peatustevaheliseks logistikaks kuid pärast seda on sihtkohas täitsa vaba aeg. See on suurepärane võimalus ühendada töö ja puhkus/reisimine. 3 päeva jooksul läbime maanteeratastel 500km.

Töö algab reedel 21.05 Tallinnast, Balti Jaamast. Esimene ööbimine on Otepääl, teine ööbimine Rakveres ning tagasi Tallinna, Ülemiste keskuse parklasse jõuame pühapäeval 23.05 ca. 15.00 ajal.

Ah jaa - lisaks sellele, et antud tööampsu käigus makstakse tasu mööda Eestit reisimise eest, siis loomulikult hoolitseme ka majutuse eest (2 ööd) ning hommikusöökide eest.

Kokku osaleb rattamatkal ca.25 ratturit ning üritust korraldab MTÜ Passion for Adventure.