Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

17 039 000 €

Eurot teenitud tasuna

7 538

registreerunud klienti

330 525

aktiivset tööampsajat

2 902 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Kaupade komplekteerija

Tööampsu pakkujast

Ootame oma ägedasse meeskonda tööampsajaid, kes aitaksid meil õhtusel ajal komplekteerida järgmise päeva hommikul väljaminevad kaubad.

Tööaeg on tööpäevadel graafiku alusel, kell 17.00-20.00 ning multiampsajad saavad tööd teha viiel kuni kümnel õhtul kuus.

Töö sisuks on kaupade komplekteerimine ja markeerimine.

Sobid meie tiimi suurepäraselt, kui sul on soov tegeleda laotööga, sa ei karda füüsilist tööd, oled kohusetundlik ja täpne. Lisaks valdad eesti keelt ja oled hea meeskonnamängija.

Puhastusimport on Eesti suurim heakorra lahenduste maaletooja. Laia valiku keskkonnasõbralike toodetega aitame oma klientidel jätta loodusele väiksema jalajälje, ergonoomilised töövahendid hoiavad töötegijat ning innovaatilised masinad annavad võimalusi äri kasumlikkuse kasvatamiseks. Meiega annad oma panuse heakorra valdkonna arengusse, efektiivsusesse ja töö lihtsustamisse. Puhastusimport on Rohetiigri asutajaliige ning meie uuendusmeelses meeskonnas töötab pea 80 valdkonna entusiasti.