Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,925,500

of salary earned

7,520

employers signed up

329,326

active job seekers

2,886,200

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Abikokk, majutusvõimalusega

About the employer

Kaluriküla otsib säravaid kokandushuvilisi kööki. Sinu tööülesanneteks on lõikumine, hakkimine, puhastamine, salatite jm lihtsamate toitude ettevalmistamine.

Anna endast märku, kui sulle meeldib köögis toimetada, sul on olemas eelnev kogemus abikokana töötades või oled kirglik hobikokk, muud tööks vajalikud näpunäited anname kohapeal.

Suhtleme ise eesti, vene ja inglise keeles ning oodatud on kõik kandidaadid, kes vähemalt ühte neist keeltest oskavad.

Anname omalt poolt kasutamiseks põlle, et teie riideid kaitsta. Kui tööaeg ületab kuut tundi, siis on meie poolt teile tasuta lõuna- või õhtusöök.

Eelmistame kandidaate, kes saavad tulla mitmeks järjestikuseks päevaks. Kaugemalt tulijatele pakume ööbimisvõimalust mugavas glamping telgis.

Ühistranspordiga tulles on lähim bussipeatus Laeva, mis asub Kalurikülast 1,2 km kaugusel. Härma keskusest Bolt'ga Kalurikülla maksab keskmiselt 3,2 €. Kui tööaeg langeb õhtutundidele ja ühistranspordiga enam koju ei saa, siis korraldab ettevõtte omal kulul transpordi Pärnu linna piires.