Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,866,200

of salary earned

7,512

employers signed up

328,631

active job seekers

2,877,900

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Laotöötaja

About the employer

Ootame oma sõbralikku meeskonda abilist! Kui Sul on varasem kogemus laotöös, oled täpne ja usaldusväärne, siis sobid hästi asendama Andreid tema puhkuse ajal. Paar päeva saad töötada koos Andreiga, et olulised töövõtted selgeks saaksid. Hiljem on Sulle toeks meie tublid müügiinimesed!
Kollektiiv suhtleb omavahel eesti keeles, pisut suhtlustasemel vene keelt võib vaja minna klientidega suheldes.

Tööpäev algab kell 08:00 ja lõpeb 16:30. Sinna aega mahub ka lõunapaus 30min, mis ei ole tasustatud ning seadusega ettenähtud puhkepausid, mis kuuluvad tööaja sisse. Toidu saad kenasti kaasa võtta, meil on olemas kööginurgake kõige vajalikuga.

Omaltpoolt pakume Sulle turvajalanõud, kiivri ja töökindad. Kui Sul on need endal olemas ja vastavad nõuetele, võid enda omad kaasa võtta.

Laos on enamasti toatemperatuur, kuid soovitame igaksjuhuks kanda pikemate varrukatega pluusi või kaasa võtta fliisjakk - kauba laadimise ajal on suured uksed lahti ning me ei taha, et end külmetaksid!

Samasugune tööamps on võimalik napsata ka suvel, siis on Andreil jällegi plaan puhata :)