Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 867 500 €

Eurot teenitud tasuna

7 513

registreerunud klienti

328 666

aktiivset tööampsajat

2 878 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Laotöötaja bürootarvete veebipoe lattu - tasuta transport Tallinnast!

Hei, tubli töömesilane! Ootame Sind appi meie Officeday bürootarvete lattu komplekteerima!

Hetkel on meie laos kibekiire aeg, kuna saadame laiali jõulupakke ja -tellimusi meie partneritele ja klientidele. Seega vajame hädasti Sinu abi!
Laotöötaja ülesanneteks on kauba vastuvõtmine, kauba ladustamine, komplekteerimine ja väljastamine kulleritele. Kuna tegu on bürootarvete laoga, siis on kaubad keskmisest väiksemad ja kergemad, seega ei ole antud töö väga kontimurdev.

Ootame Sind kandideerima, kui sa räägid eesti keeles ja talud keskmise koormusega füüsilist tööd. Kasuks tulevad kiired käed ja oskus kiirelt uut infot haarata!

Töö toimub 8:00-17:00, mille sisse kuulub 30 minutit tasustamata lõunapaus. Lõunatada on võimalik meie majasiseses kohvikus või meie töötajate köögis.

Meie ladu asub aadressil Graniidi tee 1, Rae vald. Tallinnast tulijatele pakume võimalust kasutada meie töötajate bussi, mis alustab oma teekonda kell 7:10 Sääse peatusest Mustamäel, peatub veel lisaks bussipeatustes Siili, Taksopark, Estonia ja Sossimägi ning jõuab meie majja umbes 7:45. Tööpäeva lõpus stardib buss meie laost kell 17:00 ja liigub sama marsruuti pidi tagasi.

Kui pakkumine Sind kõnetas, siis kandideei kindlasti!