Прием заявок завершен

Найти подработку

Kauba käitleja Pandipakendis

Описание

Ootame sind endale appi kaupa käitlema! Antud multiampsus on 2 erinevat ülesannet, mida teha saab.

Esimene positsioon on saabuvatelt kaubaautodelt pakendikottide/konteinerite vastuvõtmine ja viimine vastava käitlusliini äärde. Autod sõidavad estakaadi ette ja autod tuleb saabudes tühjendada. Materjal tuleb valada käitlusliinile. Liinide ümbrus tuleb ka materjali jääkidest puhastada. Estakaadid ja territoorium tuleb ka materjali jääkidest puhastada.

Sobid ideaalselt meie kollektiivi, kui oled tugev, vastupidav ja ei murdu pingelises olukorras. Töö sobib pigem tugevale meesterahvale.

Teine positsioon on korduskasutatavate ja kergete plastnõude sorteerimine, loendamine, asetamine pesurestidesse ja/või tunnelpesumasina liinile. Plastist pokaalide poleerimine ja puhaste nõude transpordikasti asetamine.

Töö on äärmiselt lihtne ja pakub mõnusat liigutamist.

Трудовые условия

Võta kaasa enda riided, millest ei ole kahju, kui need lähevad mustaks või katki, meilt saad vajaliku turvavarustuse. Kindlasti pead kandma pikki pükse!

Töökeskkond ei ole mürarikas, aga tunnelpesumasin tekitab teatud heli, seega pakume soovi korral kasutamiseks kvaliteetseid kõrvaklappe.

Soovi korral on kohapeal olemas riietusruumid koos pesemise võimalusega.

Перерывы и обед

Modernses kõikide mugavustega puhkeruumis saab soojendada ja tarbida oma kaasa võetud toitu või muid snäkke. Kohapeal on olemas kõik toidunõud ja söögiriistad, lisaks on ettevõtte poolt nautimiseks kohv ja tee.

Как добраться

Asume aadressil Visase 18, Tallinn. Eesti Pandipakendisse sõidavad ühistranspordi bussid nr 15 ja 7. Maha tulla Sõjamäe nimelises lõpp-peatuses, kust on meie juurde jalutada 4 minutit.
Oma sõiduauto saab mugavalt parkida meie kinnisele territooriumile tasuta.

Saabumisel tulge varikatusega rohelisest peauksest sisse II korrusele kontorisse, kust teid juhendatakse edasi.

Бонусы

Pakume tasuta kohvi ja teed.

Языковые навыки
Эстонский язык - Желательно
Русский язык - worker2.workbit:details:language:option:
Английский язык - worker2.workbit:details:language:option:
Другой - Me suhtleme eesti, vene või inglise keeles

Найдите подработку в нужное вам время и в удобном месте

GWB поможет вам найти временную или долгосрочную работу в разных фирмах, выбрать подходящую нагрузку, сменить должность или работать на нескольких должностях одновременно. Самое главное – вы работаете на своих условиях. Сделайте свою трудовую жизнь увлекательной и разнообразной или начните новую карьеру!
Вперед на поиски работы

18 823 700 €

заработано евро в качестве оплаты

7 721

зарегистрированные клиенты

345 329

активных подработчиков

3 173 900

количество часов на выполнение задания