Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Muraste Konsumisse müügisaali appi kaupa paigutama (Coop Harju)

About the employer
Description

Vajame usinat töötajat, kes aitab müügisaalis puu-ja juurvilju välja paigutada, vajadusel ka teistes osakondades. Arvesta, et töö on füüsilist laadi: terve tööpäeva jooksul oled jalgadel ja liikumises.

Enne kui tööampsule kandideerid, mõtle hoolega järgi, kas sa ikka tahad tööd teha ja kuidas kauplusesse kohale jõuad. Kui oleme su välja valinud ja vahetult enne tööpäeva tühistad, siis oled võtnud ära teistelt huvilistelt võimaluse tööampsu teha ja meie töötajad jäävad ilma vajalikust abist.

Work environment

Tööpluus on kohapeal olemas. Jalanõud vali sobivad: mugavad ja turvalised.

Breaks and lunch

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöögi võid ise kaasa võtta või saad samast kauplusest osta.

How to get there

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga. Kaupluse lähedal asub peatus "Kolmiku". Kui oled saabunud kauplusesse, siis pöördu olemasoleva töötaja poole ning küsi kaupluse juhatajat, kes sind siis vastu võtab ja tööle juhendab.

Benefits

Toredad ja abivalmis kolleegid.

Language skills
Estonian - Required
Russian - worker2.workbit:details:language:option:
English - worker2.workbit:details:language:option:
Other -
Other skills/requirements
Rõõmsameelne ja positiivne, Hea füüsiline vorm, eesti keel - põhiline töökeel, tervisetõend (tuleb kasuks), täpne ja kiire õppimisvõimega., Kiirus ja täpsus ja hea füüsiline vorm, Viisakas klientidega suhtlemisel., raskuste tõstmine

Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€18,776,100

of salary earned

7,719

employers signed up

345,102

active job seekers

3,167,200

hours of work done