Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 649 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 954

aktiivset tööampsajat

2 847 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Kontori koristaja-administraator

Tööampsu pakkujast

Otsime asendust kontori koristaja-administraatorile. Vajame asendust perioodil 01.07 - 23.07.

Töö sisu:

1. Kohvimasina ja piimasüsteemi puhastus

2. Ühispindade puhastus (kogu kontori lauad ja toolid, kapid, veeautomaadid, printerid, puhkeala/köögi pealispinnad ja lauad, kokkupuutepunktid (ukselingid), klaaspindade puhastus, aknalaudade puhastus),

3. WC-de puhastus (kraanikausside puhastus, seebidosaatori täitmine, kätepaberi täitmine, WC paberi täitmine, WC pottide puhastus/pesu)

4. Prügikastide tühjendus

5. Puhkeala/köögi koristus (PWC põranda puhastus, nõudepesumasina pesema panek ja nõude välja võtmine, puuviljade pesemine ja väljapanek, õhtul koledate äraviskamine)

6. Õhuniisutajate täitmine

7. Lillede kastmine

8. Vaipkatte puhastamine tolmuimejaga

Oskused:

Eeldame sobivalt inimeselt kindlasti väga head eesti keele oskust. Inglise keele oskus tuleb samuti kasuks.

Varasem kogemus ei ole nõutav, otsime inimest, kes oskab märgata ja soovib anda endast parima, et kontor oleks igapäevaselt puhas ja inimestel oleks siin meeldiv töötada! :)

Tööaeg:

Töö toimub esmaspäevast - reedeni, iga päev kell 9.00 - 17.30 (sisaldab 30 minutit lõunapausi, mis ei kuulu tööaja sisse).

Igapäevane tööaeg on 8 tundi. Iganädalane tööaeg 40 tundi.

Omalt poolt pakume:

Tasuta parkimist kontori kõrval, tasuta Bolt tõukerataste kasutamist, iganädalaselt on kontoris tasuta värsked mahlad ja smuutid ja loomulikult mega lahedat, nooruslikku ja humoorikat seltskonda! :)