Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 991

aktiivset tööampsajat

2 848 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Abiline Tartu müügiesinduse lattu

Tööampsu pakkujast

Tööampsust lähemalt: Seoses töömahtude kasvu ja asendamistega ootab meie pühendunud Tartu müügiesinduse laotiim abikäsi. Otsime abilist, et laos saaksid asjad õigesse kohta, et kaup oleks korrektselt komplekteeritud, ladu oleks korrektne ja puhas. Tööülesanneteks on kaupade kontroll, komplekteerimine jms abistavad ning korrastamise tööd laos.

Mis oskusi vaja on? Oluline on see, et oled täisealine, valdad eesti keelt, ei karda füüsilist tööd, oled kiire õppija, täpne ning kohusetundlik. Varasem laotöö või tõstukijuhtimise kogemus on suur pluss, kuid mitte kohustuslik.

Mida pakume: hea võimalus näha, kuidas toimetab meie müügiesinduse ladu ja mis kõikvõimalikud tooted elektrimaterjalidega seotud on. Lisaks on see hea võimalus oma kontaktvõrgustikku laiendada.

Tööajad: meie Tartu müügiesinduse ladu on avatud E-R kl 8-17, eelistame abilist, kes saab tulla kogu perioodiks. Lõunapaus on 30min. PALUN MÄRGI AMPSULE KANDIDEERIDES, MIS PÄEVADEL (aegadel) SAAD TULLA!

Tööampsude ajad:
22. juuni 8:00 - 14:00
25. juuni 8:00 - 17:00
28.06 - 02.07 8:00 - 17:00

NB! Võimaluse piires saame olla kellaaegade osas paindlikud. Mugavad tööriided-tööjalatsid on vaja ampsajal endal kaasa võtta!

Asukoht: Jalaka 66, Tartu. Ühistranspordiga tulles bussipeatus "Jalaka".

Ettevõtte lühitutvustus:

W.EG. Eesti OÜ on üks Eesti suurimaid elektrimaterjalide hulgimüüjaid, kelle klientideks on peamiselt suurenergeetika, elektritöid teostavad ja tööstusvaldkonna ettevõtted. Kuulume rahvusvahelisse Würth Gruppi. Meie müügiesindused on Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis ning keskladu asub Tallinnas, lisaks on meil väiksemad teeninduspunktid üle Eesti. Meil töötab täna üle 100 inimese, neist Tartu laos 6 töötajat.

AITÄH on meie kõige olulisem moto üksteisega suheldes.

Loe meie kohta lähemalt ka meie kodulehelt!