Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 654 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 981

aktiivset tööampsajat

2 847 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tallinna Kaubamaja toidumaailma teenindaja!

Tööampsu pakkujast

Tallinna Kaubamaja toidumaailm vajab abi letiteeninduses ja kassades!

Kuna ees on ootamas töine ja kiire pühadeaeg, siis otsime endale appi tublisid abilisi, kes oleks valmis töötama nii juustu-, kala-, liha- ja valmistoidulettides kui ka kassades.

Ära muretse letiteenindaja ei pea olema üksi ja enne tööle asumist juhendatakse Sind ning näidatakse ette täpsed töövõtted. Põhilised ülesanded on klientide teenindamine valmistoiduletis, toodete pakkumine ning toodete pakkimine kliendile vastavalt sellele, mis letis teenindaja töötab. Kassapidaja ülesandeks on klientide teenindamine kassas.

Tööaeg: E-P 11:00-22:15

Pausid: 30 minutit lõunapaus ei käi tööaja arvestuse sisse. Lõunapausi saad veeta meie puhkeruumis, kus on kaasa võetud toidu soojendamise võimalus. Olemas on veekeetja tee tegemiseks, võimalus on osta kannukohvi ja masinakohvi. Lisaks lepitakse kokku tööaja sisesed 15-minutilised puhkepausid.

Töökoht: Tallinna Kaubamaja Toidumaailm

Riietus: Tumedad püksid ning võimalusel tume särk, tumedad jalatsid, mis on mugavad.

NB! Palume kandideerida täisealistel kandidaatidel. Kõikidel Kaubamaja müügisaalides viibijatel on kohustuslik maski kandmine.