Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 648 900 €

Eurot teenitud tasuna

7 467

registreerunud klienti

325 941

aktiivset tööampsajat

2 847 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

BLENDERi SMUUTIPROFF (Tallinn)

Tööampsu pakkujast

Blenderi Smuutiprofina oled tõeline tervisliku elustiili edendaja! Valmistad maitsvaid võikusid ja salateid, segad kokku vitamiinirohkeid smuutisid ning pakud klientidele linna parimat kohvi!

Sa ei pea seda kõike täna veel oskama! Aga tahaksid? 

Blenderi smuutiprofiks saad läbi meie poolt võimaldatud kahepäevase koolituse, kus tutvud lähemalt Blenderi menüü, toodete ja “wow”- taseme teenindusega. Pärast saadud oskusi suudadki Sa iga kliendi päeva tervislikuks, positiivseks ja ägedaks teha!

Smuutiprofina oled osa Blenderi tugitiimist. Pakume Sulle koostööd järgnevatel tingimustel:

1. Smuutiprofina käid Blenderis abiks vähemalt 1-2 korda kuus. Pikemalt ette leiame Sulle järgmisesse kuusse ühe vahetuse, teise(d) korrad lepime kokku mõnepäevase etteteatamisega. Tööaja osas oleme paindlikud - kui käid koolis või sul on eelistused, siis proovime Sulle alati vastu tulla!

2. Oled valmis töötama meie Tallinna kohvikutes. Kokku on Blenderil erinevates suuremates kaubanduskeskustes üle Tallinna 9 kohvikut ning kui Sul on kohaeelistusi (nt: kesklinn, Mustamäe vmt)  proovime sellega alati arvestada!

3. Oskad oma tööd hästi planeerida. Iga 2 tunni tagant on Sul 15 - minutiline tasustatud paus. Küll pead arvestama, et pause ei toimu - esimesel ja viimasel avamistunnil, kell 12-14, kell 17-19. 

4. Toitud tervislikult :) vähemalt oma vahetuse ajal. Blender pakub Sulle sõltuvalt vahetuse pikkusest ka tasuta tooted, et nälg ei näpistaks ja teaksid ka ise, kui maitsvaid tooteid klientidele müüd!

5. Smuutiprofina kannad tööl alati Blenderi ägedat t-särki ja rinnasilti - need anname Sulle koolituse käigus.

6. Naeratus on aksessuaar, mida alati meeleldi kannad!

7. Smuutiprofina oskad klientidega lobiseda millest iganes ja ei karda sealjuures teha aktiivset lisamüüki. Kes siis ainult ühe smuuti järgi tuleb? Võta üks võiku ka ikka! Ehk oled hea suhtleja eesti keeles, soovitatavalt ka inglise või vene keeles.

Smuutiproff, anna meile endast märku!

Esimese koolitusgrupi paneme kokku oktoobrikuu teises pooles!