Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 649 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 951

aktiivset tööampsajat

2 847 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Laagri Bauhof otsib abilisi!

Tööampsu pakkujast

Otsime Laagri Bauhofi kauplusesse tegusaid abilisi, kelle ülesanneteks kauba paigutamine ja ladustamine müügisaalis. Samuti riiulite korrastamine (vajadusel puhastamine) ja hinnastamine kaupluse ehitusosakonnas.

Selga panna mugavad riided ja jalanõud, soovitavalt ka soojem fliis.

Töötajale on ette nähtud tasustamata lõunapaus 30 minutit. Lõunasöögi võib ise kaasa võtta või külastada lähedalasuvat toidupoodi.

Tööle kandideerimise nõue: Tööandjal on õigus küsida töötajalt, kas ta on kokku puutunud COVID-19 nakkusega inimestega. Samuti on tööandjal õigus küsida töötaja kinnitust, et töötaja terviseseisund ei takista tööülesannete täitmist ega ole ohuks teistele töötajatele või klientidele.

Tööandja tagab isikukaitsevahendite ja desinfitseerimisvahendite kättesaadavuse töökohal (mida kasutatakse vastavalt kasutusjuhendile ja tööandja antud juhistele). Töökindad ja näomask on tööandja poolt.