Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 649 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 951

aktiivset tööampsajat

2 847 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Rahvusvahelise firma kontorihaldjas!

Tööampsu pakkujast

Otsime enda tiimi tubli kontorihaldjat, kes hoolitseb selle eest, et meie klientidel on suurepärane vastuvõtt ja kõigil meie kontoris viibijatel on hea ja mugav olla!

Igapäevaselt võtad vastu meie kliente ja juhendad neid vastuvõtus, lisaks sellele vastad telefonile ja vajadusel ka meilidele. Jälgid, et kontor oleks korras, pakud klientidele kohvi ja hoolitsed, et mustad nõud saaksid kokku korjatud ja masinasse ning kohvimasin puhastatud. Vajadusel tellid kontorisse puuvilju või komme ja tegeled muude jooksvate teemadega, mis kontoris tekkida võivad.

Oluline on osata eesti keelt ja inglise keelt vähemalt suhtlustasandil, kasuks tuleb muidugi ka vene keele oskus.

Töökeskkond on ametlik ja seega palume riietuda viisakalt :)

Lõunat saad pidada meie mõnusas puhkeruumis, kus saab nautida tasuta teed ja kohvi, kindlasti ei puudu ka puuviljad ja kommid meie laualt!

Tööpäevad on E-N 10-16:00, lõunapaus on 30 minutit. Reedeti võib tööpäev venida kuni 17:00, sest oluline on sättida reedel kontor korda nii, et esmaspäeva hommikul oleks kõigil mõnus tööpäeva alustada. Kuna graafikut jagatakse, siis kellaajad võivad tööpäeviti erineda ja mõni päev on lühike ning teine jälle pikem.

Kandideerides palun arvesta, et tööd jagub aastaks kuni pooleteiseks ja otsime püsivaid abilisi, kes iga nädal saaksid appi tulla :)

Töökoht asub Ülemiste Citys!