Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 900 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

326 008

aktiivset tööampsajat

2 848 200

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Küsitleja Treski muusika- ja inspiratsioonifestivalile

Kui Sulle meeldib inimestega suhelda ning neile küsimusi esitada, siis oled oodatud küsitlustööle Festivalide uuringusse, kuhu on kaasatud mitmed festivalid üle Eesti!

Töö sisuks on festivalialal olevate osalejate küsitlemine kontserdi/ürituse välisel ajal.

Ootame Sind küsitlejaks: Treski muusika- ja inspiratsioonifestivalile!

Vaata festivali programmi: https://www.treskikyyn.ee/festival2022/programm

Meil on Sulle olemas veebipõhine küsimustik (eesti, vene, inglise ja soome keeles), mille alusel küsitleda festivalialal liikuvaid külastajaid. Küsimustikus on valikvastusega küsimused nii kohalikule kui ka välismaalt külla sõitnud külastajale ning lisaks küsitakse sotsiaaldemograafilisi andmeid. Küsimustik on anonüümne.

Festivali uuringu eesmärgiks on kaardistada osalejate: reisikäitumist; eelistusi ja harjumusi; tehtavaid kulutusi; rahulolu festivalil kogetuga.

Küsitlemiseks on oluline omada internetiühendusega mobiiltelefoni ning valmisolekut suhelda eesti, vene ja inglise keeles, kasuks tuleb ka soome keele oskus! Küsimustik asub veebis ja on täidetav mobiilis.

Küsitlemiseks parim aeg on festivalialal kontsertide/ürituste vahelisel ajal. Iga festivalikorraldaja võib seada küsitlejatele liikumisala, küsitlemise kellajavahemiku jne kohta oma reeglid, mis täpsustuvad enne konkreetset festivali. Soovituslik ajavahemik küsitlemiseks on festivalide toimumisajad peamiselt argipäevade õhtuti ja nädalavahetustel.

Ootame, et tubli tööampsaja korjaks tunnis vähemalt 6 korrektselt täidetud küsitlusankeeti!

Küsitlemisperiood jääb konkreetse festivali toimumise ajavahemikku: 
12.-14.08.2022 Treski külas, Setomaa vallas, märgitud kellaajad on prognoositavad kontsertide toimumise ajavahemikud.

See töö sobib Sulle, kui valdad eesti keelt ning tuled toime ka inglise ja vene keelega, oled avatud suhtleja ja ei pelga inimestega juttu teha!

Kohtumiseni festivalil!