Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,657,300

of salary earned

7,469

employers signed up

326,018

active job seekers

2,848,300

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Küsitleja Birgitta Festivalile

About the employer

Kui Sulle meeldib inimestega suhelda ning neile küsimusi esitada, siis oled oodatud küsitlustööle Festivalide uuringusse, kuhu on kaasatud mitmed festivalid üle Eesti!

Töö sisuks on festivalialal olevate osalejate küsitlemine kontserdi/ürituse välisel ajal.

Ootame Sind küsitlejaks: Birgitta Festivalile!

Meil on Sulle olemas veebipõhine küsimustik (eesti, vene, inglise ja soome keeles), mille alusel küsitleda festivalialal liikuvaid külastajaid. Küsimustikus on valikvastusega küsimused nii kohalikule kui ka välismaalt külla sõitnud külastajale ning lisaks küsitakse sotsiaaldemograafilisi andmeid. Küsimustik on anonüümne.

Festivali uuringu eesmärgiks on kaardistada osalejate: reisikäitumist; eelistusi ja harjumusi; tehtavaid kulutusi; rahulolu festivalil kogetuga.

Küsitlemiseks on oluline omada internetiühendusega mobiiltelefoni ning valmisolekut suhelda eesti, vene ja inglise keeles, kasuks tuleb ka soome keele oskus! Küsimustik asub veebis ja on täidetav mobiilis.

Küsitlemiseks parim aeg on festivalialal kontsertide/ürituste vahelisel ajal. Iga festivalikorraldaja võib seada küsitlejatele liikumisala, küsitlemise kellajavahemiku jne kohta oma reeglid, mis täpsustuvad enne konkreetset festivali. Soovituslik ajavahemik küsitlemiseks on festivalide toimumisajad peamiselt argipäevade õhtuti ja nädalavahetustel.

Ootame, et tubli tööampsaja korjaks tunnis vähemalt 6 korrektselt täidetud küsitlusankeeti!

Küsitlemisperiood jääb konkreetse festivali toimumise ajavahemikku: 
06.-14.08.2022 Pirita kloostri varemetes, Tallinnas, märgitud kellaajad on kontsertide toimumise ajavahemikud.

See töö sobib Sulle, kui valdad eesti keelt ning tuled toime ka inglise ja vene keelega, oled avatud suhtleja ja ei pelga inimestega juttu teha!

Kohtumiseni festivalil!