Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 657 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

326 019

aktiivset tööampsajat

2 848 300

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Lastelaagri kasvataja

Otsime juuli kuuks appi rõõmsameelset laagrikasvatajat Kilp-laste-laagris 7-14-aastastele lastele.

Laagripäevad on temaatilised, seepärast on soovitatav enne Kilplaste raamat läbi lugeda, et kursis olla lugudega. Täpsemad päevakavad olemas, vajalik lastega tegevusi läbi viia, temaatilised mängud, võistlused, käsitöö õpitubades meisterdamine, lastega tegelemine jm.
Täpse programmi õpetame kasvatajale enne laagri algust selgeks ja meie poolt on alati keegi läheduses kes hädast välja aitab kui midagi peaks ununema.

Ootame rõõmsameelset ja särasilmset abilist kellele meeldiks lastega tegeleda, kui omad eelnevat kogemust laagrikasvataja või õpetajana siis on see ainult suureks plussiks.

Kilp-laste-laagrid on 3- ja 4-päevased ning esimene laagripäev algab veidi hiljem ja kestab umbes kell 10.00-19.00 ning teised päevad umbes 9.00-18.00. Lõuna ajal on meil ka vaikne tund kus saab rahulikult hinge tõmmata ja keha kosutada :)

Lisaks töötasule pakume laagri toimumise päevadel omalt poolt tasuta majutust ja toitlustamist.

Juuli jooksul toimub meil 4 laagrit ja eriti oodatud on tööampsajad kes saavad abiks tulla mitmesse või isegi kõikidesse laagritesse! :)