Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 652 600 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 971

aktiivset tööampsajat

2 847 500

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tubli abiline pakkimisel

Tööampsu pakkujast

Alkoholitööstus vajab abilisi toodete pakkimisel tootmisliinile. Tööks on pudelite pakkimine karpi või kasti ja taara asetamine liinile. Töö ei ole raske, aga eeldab täpsust ning enamus päevast möödub seistes.

Kui teised vaatavad telekast, kuidas parimad kvaliteetnapsud sünnivad ja pudelisse poevad, oled sina peonapsu meisterpakkijana sündmuste keskel!

Tööd teeme me 8:00-16:30, sinna sisse mahub 2 x 15 minutit kohvipausi ning 30 minutit lõunapausi, mis ei kuulu tasustatava tööaja hulka.

Mis kõige parem - Altia pakub tublile pakkijale nii transporti Kristiinest tööle ja tagasi kui ka TASUTA SOOJA LÕUNA. Kohtu lõunalauas oma uute sõpradega ja jaga äsja saadud kogemusi :)
Buss väljub Kristiine keskuse parklast (perrooni poolsest otsast) kell 7.15. Bussil kiri "ALTIA ".

Kuna töö on seotud alkoholi käitlemisega siis on sobiva tööampsaja vanus 18+.

Kõik juhised ja ohutuks töötamiseks vajalikud teadmised ning vilumuse saad juba kohapeal!
Eelistame kandidaate, kellel huvi ja võimalus töötada kogu väljapakutud graafiku ulatuses.  

Ohtutuse tagamiseks tuleb kõigil vaktsineerimata või covidi rohkem kui 6 kuud tagasi läbipõdenud tööampsajatel kanda ampsul maski.