Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,858,200

of salary earned

7,510

employers signed up

328,524

active job seekers

2,876,600

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Osalise tööajaga palgaarvestaja rahvusvahelisse pereettevõttesse

SOL Baltics palgaarvestajana seisad hea selle eest, et kõigil meie 1600-l töötajal püsiks rõõm igapäevaselt tehtavast tööst. Kui sul on varasem personalitöö kogemus palgaarvestaja, siis ootame sind avasüli oma meeskonda. Programmidena kasutame me Business Central ning Palk ja Personal 365

Tööd võimalik teha osaliselt ka kodust lahkumata, meeskonnatunde hoidmiseks ja töö ladusaks toimimiseks ootame sind vähemalt ühel päeval nädalas ka kontorisse. Meie mõnus kontor asub Tallinna Telliskivi piirkonnas.

Tööpäeva pikkused on varieeruvad aga jäävad vahemikku 2-5 h (kuni 10. kuupäevani üldiselt veidi pikemad päevad ja hiljem lühemad).

Suhtleme omavahel eesti ja vene keeles. Meie kontoris on nõutav vaktsineerimistõendi olemasolu.

SOL on rahvusvaheline kinnisvara korrashoidu ja tugiteenuseid pakkuv ettevõte, mille eelkäija asutati 1848. aastal Soomes. SOL on pereettevõte, mille väärtused ja põhimõtted kajastuvad ka igapäevases juhtimises. Osutame teenust Balti riikides, Soomes, Rootsis, Taanis ja Venemaal.