Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

326 001

aktiivset tööampsajat

2 848 200

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Treeneri abi

Tööampsu sisu - Sinu tööks on Spordiklubi Nord ujumistreeningutele saabuvate laste vastuvõtmine, neile piletite võtmine ujula kassast ja piletite jagamine, nende juhendamine ujulasse läbi pääsu, riietusruumi ja duširuumi basseini juurde treenerini.

Oskused/vahendid - Sul on vaja kõigest suhtlemisjulgust ja sõbralikkust, pisut täpsust. Võta kaasa ka märkmik ja pliiats, et saaksid vajadusel kirjutada üles laste nimed ja lastevanamate küsimused. Kõik muud juhised saad meie poolt. Pane selga mugavad riided.

Pausid - Saad kidnlasti vahepeal puhata ja istuda. Ujumistunnid kestavad 30 ja 40 minutit.

Tööaeg - ajad on sellised nagu me kokku lepime, E_R ca 17- 19.30 L-P 10.30 - 14:30 .

Asukoht - Ujumistrennid, kus treenerite abisid vajame toimuvad Õismäe Vabaajakeskuses, Mustamäe Elamus Spas ja Kalev SPA-s.

Kui oled ka ise sportlik või isegi tunned huvi treeneriameti vastu on Sul eriti huvitav tulla ja vaadata, kuidas naudivad liikumist lapsed Spordiklubi Nord treenerite käe all. Töö sobib hästi Sulle, kui oled tudeng või kutseõpilane ja tahad pisut taskuraha teenida.