Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 655 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 989

aktiivset tööampsajat

2 848 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Transporttöötaja Laagri Maksimarketisse (Coop Harju)

Tööampsu pakkujast

Vajame abilist, kes hoolitseb selle eest, et kõik ostukorvid ja ostukärud fuajeest ja parklatest tee tagasi kauplusesse leiaksid. Lisaks tagab abiline, et ostukotid oleksid kassades ja müügisaalis olemas ning hoiab ladu ja müügisaali korras.

Seoses viiruse perioodiga juhime täiendavat tähelepanu tervise- ja hügieeninõuete täitmisele.  Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid – palume neid kasutada.

Tööampul osaleja peab kandma isiklikku maski kaupluses töötamise aeg- palun võta oma mask kaasa - hetkel maski kandmine kohustuslik ei ole.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit, mida ei tasustata. Lõunasöögi võid ise kaasa võtta või saad samast kauplusest osta.

Tööpluus on kohapeal olemas. Jalanõud vali sobivad: kinnised, mugavad ja turvalised. Terve tööpäeva viibid sa jalgadel ja sul peab olema mugav liikuda. Töö toimub ka välitingimustes (parklatest kärude kokku kogumine).

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga. Laagrisse Maksimarketi juurde sõidavad nii rong (Urda peatus) kui ka bussid.