Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 652 600 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 971

aktiivset tööampsajat

2 847 600

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Klienditeenindaja

Tööampsu pakkujast

Ootame oma meeskonda särasilmset ja positiivset klienditeenindajat, kes on abiks meie restoranis ja baaris. Klienditeenindaja hoolitseb klientide heaolu eest, tervitab uusi kliente, jälgib, et kannuvesi oleks alati olemas, värske sai ja leib kättesaadav, lauad oleksid puhtad, mustad nõud ära viidud, serveerib klientidele jooke ja sööke ning teeb muid restoranis ja baaris vajalikke toiminguid. Kui sul on eelneb baaritöö kogemus, siis see on vaid boonuseks.

Ootame kandideerima rõõmsameelseid inimesi, kellele meeldib töötada klientidega ja hoolitseda nende heaolu eest, kes on usinad ja kohusetundlikud. Eriti oodatud on mitmekülgsed inimesed, kes on valmis täitma ka muid ülesandeid, kui parasjagu kliente ei ole - näiteks köögis salati hakkimisel või nõudepesus, tubade korrastusel vmt.

Palun pane selga viisakad riided, (teksa)püksid või - seelik ning korrektne pluus. Meie poolt põll.

Ühistranspordiga tulles on lähim bussipeatus Laeva või Kalurihall, mis asuvad Kalurikülast u 1,2 km kaugusel. Härma keskusest Bolt'ga Kalurikülla maksab keskmiselt 3,2 €. Kui tööaeg langeb õhtutundidele ja ühistranspordiga enam koju ei saa, siis korraldab ettevõtte omal kulul transpordi Pärnu linna piires.

Kaugemalt tulijatele ööbimisvõimalus glamping telgis.