Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 817 900 €

Eurot teenitud tasuna

7 497

registreerunud klienti

328 053

aktiivset tööampsajat

2 871 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Puhastusteenindaja turismitalus

Metsaluige asub Kabli küljeall looduskaunis kohas, mere vahetus läheduses.
Otsime oma ridadesse inimest, kes teostaks majade/kämpingute koristust (voodipesu vahetamine, prügi viimine ja tolmuimejaga põrandate puhastus) ning aitaks Turismitalu ala hoida puhtana ja korras (lillede kastmine, tualeti ja pesuruumide puhastus, jne).

Omalt poolt saame pakkuda transporti Pärnust Kablisse ja majutust kohapeal ja ka trasporti tagasi Pärnusse. Majutuse jaoks on soovitatav kaasa haarata isiklik voodipesu.
Samuti pakume kohapeal soodushinnaga toitlustust, aga kui soovid isikliku toidu kaasa võtta on ka köögi kasutamise võimalus.

Tööpäevad algavad meil kell 9.00 ja võivad venida kuni 10 tunni pikkuseks, sinna hulka pole arvestatud pause, aga töötajal on loomulikult õigus teha selle jooksul kuni tund aega või vajadusel ka rohkem tasustamata pausi.
Tööriided vali mugavad ja soovitavalat tumedates toonides.

Eelistame tööampsajaid kes saavad tulla kõigil pakutud päevadel, aga kui sulle selline variant ei sobi kandideeri ikka ja märgi millal saaksid meile appi tulla :)