Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 857 600 €

Eurot teenitud tasuna

7 509

registreerunud klienti

328 506

aktiivset tööampsajat

2 876 500

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

C-kategooria autojuht/abiline filmivõtetele!

Otsime filmivõtetele perioodiks 10.08.-20.09.2021 C-kategooria autojuhti, kes on valmis paindlikuks töögraafikuks (kokku 30 tööpäeva).

Oled sobilik kandidaat, kui omad vastavat juhiluba ja eelnevat töökogemust. Lisaks autojuhtimisele vajame abi ka muudel füüsilist jõudu vajavatel ülesannetel (tehnika tassimisel ja ülespanekul).


Ootame Sind oma meeskonnaga liituma, kui vastad eelnevatele nõuetele, aga oled ka rahulik, ettevõtlik ja sõbralik ning talud hästi tööpinget. Töötasu on seotud valmisolekuga kiireks reageerimiseks ehk, et töö ei ole igapäevane, aga kui tekib vajadus autojuhi järele, oled koheselt valmis välja tulema. Tasutatakse kokku 30 päeva, ka need päevad kui väljakutset ei ole, aga arvestama peab, et kohe kui vajadus tekib tuleb ka tööle minna! Valmisolek töötada kuni 12 tundi iga päev. Täpne töögraafik selgub jooksvalt töö käigus!