Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 817 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 497

registreerunud klienti

328 041

aktiivset tööampsajat

2 870 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Flaierite jagamine postkastidesse

Tööampsu sisu - Korraga 5000 kinnisvara teemalise flaieri jagamine kortermajade ja eramajade postkastidesse. Üks kogus läheb sama linnaosa postkastidesse/samasse piirkonda. Selliselt sooviks järjest katta linnaosade kaupa kogu Tallinna ning ka Tallinna ümber olevad asulad (Laagri, Saue, Saku, Loo, Laagri, Maardu, Keila jne).

5000 flaieri jagamiseks kulub orienteeruvalt 6-7h. 5000 flaieri (üks piirkond) jagamise eest on ette nähtud tasu 40 eurot.

Oskused/vahendid - Erilisi oskusi pole vaja, kasuks tuleb vene keel ja julgus vahest natukene suhelda. Ilmastikule vastavad rõivad ning flaierite kandekott.

Tööaeg - Vabalt valitud tööaeg perioodil 17.05-23.05.2021. 5000 flaierit peab olema jagatud sellel perioodil.

Asukoht - Tallinn ja Harjumaa, erinevad linnaosad. Liikuda saab nii oma transpordiga (olemasolul) või ühistranspordiga. Sooviks järjest katta linnaosade kaupa kogu Tallinna ning hiljem ka Tallinna ümber olevad asulad (Laagri, Saue, Saku, Loo, Laagri, Maardu, Keila jne).

Palun anna motivatsioonikirjas märku oma piirkonna eelistustest!