Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 649 500 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 960

aktiivset tööampsajat

2 847 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tubli töötaja nutikassasse Akadeemia Konsumis (Coop Harju)

Tööampsu pakkujast

Enne kui tööampsule kandideerid, mõtle hoolega järgi, kas sa ikka tahad tööd teha. Kui oleme su välja valinud ja vahetult enne tööpäeva tühistad, siis oled võtnud ära teistelt huvilistelt võimaluse tööampsu teha.

Vajame vastutustundlikku (kes ka tööle kohale tuleb) ja töökat abilist nutikassasse kliente teenindama. Kui sul puudub eelnev töökogemus nutikassaga, siis pole hullu - me õpetame su välja.

Töö sisu: juhendad ja abistad klienti nii nuti- kui puldikassas, hoiad kassatsooni korras. Tagad ostukorvide ja ostukärude kokku korjamise ja korrektse ladustamise, et klientidel oleks neid mugav võtta. Kärusid on vaja ka õuest kokku koguda ja kauplusesse sisse tagasi viia ja ka müügisaalis (nutikassa lähedal piirkonnas) tuleb tööpäeva jooksul tööd teha ning kaupa välja panna (kui nutikassas kliente pole).

Lisaks ootame sinult, et oled abivalmis ja aktiivne suhtleja, kellele meeldib kliente abistada. Eesti keele oskus suhtlustasemel on vajalik.

Estonian is necessary for this position.

Kassas töötaja peab olema vähemalt 18 aastane!

Seoses viiruse perioodiga juhime täiendavat tähelepanu hügieeninõuete täitmisele.  Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid- kasutamine kohustuslik! Tööampul osaleja peab kandma isiklikku maski kaupluses töötamise aeg- palun võta oma mask kaasa.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöögi võid ise kaasa võtta või saad samast kauplusest osta.

Tööpluus on kohapeal olemas, püksid: pikad ja tumedad (seelik ei ole lubatud). Jalanõud vali sobivad: mugavad ja turvalised.

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga. Kui oled saabunud kauplusesse, siis pöördu olemasoleva töötaja poole ning küsi kaupluse juhatajat, kes sind siis vastu võtab ja tööle juhendab.