Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,654,800

of salary earned

7,469

employers signed up

325,981

active job seekers

2,847,900

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Tallinn-Tartu-Tallinn rongiliinil reisijate küsitlemine

About the employer

Tööampsu sisu:

Küsitleja reisib kahenädalase perioodi jooksul 7-l päeval kaasa rongiliinil Tallinn - Tartu - Tallinn (ei ole vahet, kas tööpäevade alguskoht on Tallinn või Tartu) ja küsitleb vastaval reisisuunal alguspunktist kuni lõpp-punktini sõitvaid reisijaid. Reisiliinide täpsed päevad ja kellaajad pannakse paika graafikuga, kus on võimalik mingil määral arvestada ka küsitleja enda soove. Tuleb aga arvestada, et küsitlus peab sisaldama ka nädalavahetuse päevi ja väljumisi väljaspool traditsioonilist tööaega. Tööpäevade pikkused koos väikese vahepeatusega/pausiga teises linnas jäävad max. 6 tunni piiresse.

Küsitlemine tähendab seda, et küsitleja palub reisiliinil sõitjate luba kaasata reisija lühiküsitlusesse. Loa saamise järel annab küsitleja vastajale kas paberankeedi (kui see on vastaja soov) või lingi vastamiseks nutitelefoni/tahvelarvuti vahendusel küsitluskeskkonda. Selline ankeedi täitmine võtab aega mõni minut. Seejärel küsib küsitleja mõned täpsustavad küsimused antud vastuste selgitamiseks ning selle osa küsitlusest ka salvestab. Vastajad on anonüümsed.

Uuringu sisu puudutab erinevate transpordiviiside valikuid ja küsitlus on kaudselt ka vastaja huvides (see aitab vastajaid motiveerida). Kõikidele vastanutele on tänutäheks ka uuringu tellija poolt pisikene kingitus.

Keskmiselt küsitletakse ühel suunal reisimise jooksul 10 inimest.

Küsitleja tööülesannete hulka kuulub ka:

1) Paberankeetide kokkukogumine, korrektselt nummerdamine nii, et iga paberankeedi ID number vastab sama inimesega tehtud salvestatud intervjuu ID-ga.

2) Salvestatud helifailide arvutisse laadimine, ID numbritega nummerdamine.

3) Vajadusel vastaja juhendamine, kui vastamine toimub internetis (sellealane kättesaadav tugi saab küsitlejal olema kogu töö vältel).

4) Paberankeetide vastuste sisestamine internetikeskkonda. (Kui küsitleja on kiire ja reisil kasutamiseks olemas sülarvuti/tahvelarvuti, siis on ilmselt võimalik, selle töö jõuab kohe ära teha sama reisi käigus).

Küsitleja saab vastava lühikoolituse ja kogu küsitlemise jooksul on vajadusel olemas ka telefonitugi.

Rongiliinide juhid ja ettevõte on küsitlusest teadlik ja luba selleks on olemas.

PS! Tulenevalt tervishoiuolukorrast on tõenäoline, et küsitleja peab kandma küsitlemise jooksul maski.

Oskused/vahendid:

Küsitlejal peaks endal olemas olema nutitelefon või tahvelarvuti. Lisaks peaks olemas olema sülearvuti/lauaarvuti.

Küsitleja peab olema loomult julge, hea suhtleja, meeldiva vestlusstiiliga, viisakas, täpne, korrektne ja väga kohusetundlik! Vajalik on hea eesti keele oskus, vene ja inglise keele oskus tuleb kasuks.

Tööaeg:

Reisiliinil veedetud aeg a 2 x 2h 15 min. Reiside vahelist aega eraldi ei tasustata. Lisaks kulub 5-8 tundi ka helisalvestiste korrektselt nummerdamiseks ja paberankeetide vastuste sisestamiseks internetiküsitluskeskkonda.

Kokku on arvestatud tööaega umbes 42 tundi.

Asukoht :

Töö alguspunkt on vastavalt küsitleja soovile kas Tallinn (rongijaam või Ülemiste peatus) või Tartus (rongijaam)