Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,811,900

of salary earned

7,497

employers signed up

328,009

active job seekers

2,870,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Hommikusöögi teenindus Radisson Blu Sky hotelli restoranis

About the employer

Kui rutiin ei ole Sinu parim sõber, Sind innustavad ootamatud olukorrad, väljakutseid pakkuvad situatsioonid, Sa suudad väärikaks jääda ka meie kõige nõudlikuma kliendi soove ja ettepanekuid täites, Sa naudid, et tööelus on särtsu ja vaheldust ning Sa oled valmis tegutsema toitlustusteenindajana, siis kutsume Sind endale appi!

Töö eeldab teenindust hotelli restoranis külaliste hommikusöögi ajal. Kokkuvõtvalt...külaliste tervitamine, lauda juhatamine, kohvi serveerimine, tellimuste võtmine, laudade katmine, laudade koristamine jms.

Meil on kohapeal põhjalik väljaõpe ja Sind ootavad nooruslikud ja toredad kolleegid.

Töö ei sobi alaealistele!

NB! Kaasa palume võtta mustad püksid (mitte teksad), valge triiksärk, mustad mugavad ja madalad jalanõud. Tüdrukutel võib olla ka must viisakas seelik, aga sellisel juhul vajalikud nahavärvi või mustad sukkpüksid.