Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 860 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 511

registreerunud klienti

328 568

aktiivset tööampsajat

2 877 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Päevake koristust, mööbeldamist ja kontori vaiba vahetust

Meil on Kultuurikatla südames üks omamoodi kontor/prototüüpimise labor. Planeerime siin kahe väiksema ruumi ümber korraldamist ja vajame abikätt, kes aitaks sealt kola ära pakkida ja ladustada. Lisaks veel minema visatavad asjad ja prahi kokku tõmmata ja prügikastidesse viia. Pärast seda soovime välja vahetada kontoris olevad vaibad ja ringi mööbeldada mõned lauad ja riiulid.

Tööampsaja võiks olla mõistlikus füüsilises vormis ja suutma iseseisvalt tegutseda. Kaasa tuleb võtta tööd mitte kartvad riided. Koha peal on olemas elementaarsed isikukaitsevahendid.

Meie poolt on pakkuda väga huvitav töökeskkond, kus näeb 2 startupi n-ö köögipoolt ja prototüüpimise seadmeid. Koha peal on kohviautomaat ja saab ka teed teha. Olemas on sööginõud, tarvikud, külmik ja mikrolaineahi. Läheduses on mitmed restoraanid ning CircleK. Koha peal on veel veeautomaat, kust saab sooja/külma- ning mullivett. Pausid pole tasustatud.

Maja nurga peal on Linnahalli ühistranspordi peatus (trammid 1, 2 ja bussid 3, 21, 41, 66, 73), parkimise saame ka ära lahendatud.