Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,820,700

of salary earned

7,498

employers signed up

328,088

active job seekers

2,871,400

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Sherlock Holmes jalgpallitrennis

About the employer

SISU: Ülesandeks on vaadelda vähemalt kolme erinevat jalgpallitrenni ning analüüsida seal tehtut korralikus kirjandi formaadis :) (väide-näide). Igale treeningu vaatlemisele eelneb ka selle kokku leppimine ning lühike lugemine harjutuste kohta, mis trennis tehakse, et olla vaatluseks paremini valmis. Pärast vaatlust saab täiendada märkmeid ning pärast kolme vaatlust kirjutada ka kokkuvõte nähtust. Vajadusel ka täpsustused ja muudatused. Nagu üks korralik Sherlock Holmes.

VAHENDID: tarvilik on vene keele oskus suhtlustasandil kohapeal suhtlemiseks, analüüs eesti keeles. Kirjutamiseks on vajalik isiklik sülearvuti. Abiks on suurepärane analüüsivõime.

AEG: üks amps võtab aega keskmisel umbes 3-4 tundi, alustades eeltööst, kohapealsest vaatlusest (1.5h) ja järel kirjutamist + täiendusi. Lisaks muidugi transport kohta ja tagasi.

Tasu kujuneb tükitöö alusel 1 eeltöö+vaatlus+kokkuvõte= 1tk

Tööampsu asukohad on erinevad nt Mahtra, Kärberi ja Karjamaa tänaval.

Kasuks tulevad eelnevad teadmised ja huvi jalgpalli vastu.